• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

    Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

  • Scarile spirale de interior

    O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

  • OSB EXTERIOR

    Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

  • Rapiditate si incredere

    Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

  • Calitate si design

    Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

  • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

    Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

  • Produse speciale?

    Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Sistem de jgheaburi complet INGURI

Sistemul INGURI® 125/87 este un sistem de jgheaburi complet fabricat din tablă de oţel de cea mai înaltă calitate cu peliculă organică sau peliculă metalică Aluzinc. Toate piesele sistemului au fost proiectate într-un mod care permite potrivirea corectă, şi se deosebeşte prin uşurinţa şi rapiditatea de montare a sistemului. Forma şi adâncimea jgheabului permit scurgerea eficientă a apei chiar şi în timpul precipitaţiilor intense şi de lungă durată. Furnizorii de material pentru producţia de jgheaburi INGURI® sunt concerne renumite producătoare de oţel care furnizează tablă Aluzinc de cea mai ridicată calitate, zincată şi acoperită cu peliculă şi care constituie materia primă pentru producţia de burlane.
Selectarea cu atenţie a furnizorului de materie primă are importanţă crucială asupra calităţii şi durabilităţii produsului. Acest lucru poate fi exprimat prin rezistenţa produsului la coroziune şi schimbarea de culoare. De aceea pentru sistemul de jgheaburi INGURI® 125 / 87 se oferă garanţie îndelungată.

 
Jgheab
Forma jgheabului din sistemul INGURI a fost proiectată special pentru a asigura eficacitatea ridicată de scurgere a apei de precipitaţie. Are o adâncime mare (81,7 mm) şi este profilat corespunzător pentru a transporta eficient apa de pe suprafaţa acoperişului chiar şi în timpul precipitaţiilor intensive fără riscul de vărsare în afară. Producem jgheaburi cu dimensiuni standard de 4 m şi 2m. Alte lungimi sunt disponibile la comandă individuală.
Coltar interior / Coltar exterior Coltar interior Coltar exterior Îmbinarea estetică şi funcţională a jgheaburilor în colţurile clădirilor este asigurată de colţare. Oferta noastră cuprinde colţare: externe şi interne cu unghi standard de 90°, precum şi versiunea cu unghiul de 135°.
Coltar interior / Coltar exterior Conector jgheab Fiecare secţiune din jgheaburi sau jgheabul şi colţarul se fixează cu conector special. Sistemul INGURI este dotat cu conector cu clemă (mecanism de blocare) care asigură conectarea fermă şi durabilă cu montare rapidă şi facilă. Conectorul dotat standard cu garnitură garantează etanşeitatea conexiunii, iar efectuarea piesei din tablă de culoare identică cu cea a restului de piese îi conferă proprietăţi estetice ridicate.
Capac jgheab Capac jgheab Piesă utilizată pentru închiderea jgeabului la ambele capete. Capacul oferit are adâncime mare şi este dotat cu garnitură.
Bazin colectare Bazin colectare Bazin colectare preia apa din jgheaburi şi o conduce spre ţevile de scurgere. Modul de construcţie şi montarea adecvată a acestei piese influenţează în mare măsură funcţionalitatea întregului sistem de scurgere a apei. Bazin colectare din sistemul INGURI se potriveşte foarte bine cu celelalte piese ceea ce permite montarea etanşă şi solidă.
Cot burlan Cot burlan Cot burlan permite profilarea sistemului de burlane la forma acoperişului şi a faţadei. Produsul oferit este îndoit la un unghi de 63° şi are secţiunea Ø = 87 mm.
Burlan Burlan Burlan din sistemul INGURI au secţiunea Ø = 87 mm şi lungime standard de 3 m şi 1m. Acestea transportă apa spre părţile de jos ale clădirii. fixarea pe faţadă este efectuată cu brăţări speciale care asigură distanţa corespunzătoare faţă de peretele clădirii.
Teu Teu Dacă este necesar ca apa să se scurgă din două jgheaburi printr-o singură gură de scurgere trebuie să folosiţi un teu. Produsul nostru în mod adiţional permite corectarea unghiului de înclinare al ţevii ceea ce facilitează şi accelerează în mare măsură montarea.
Ţeava de scurgere Ţeava de scurgere Piesa de ieşire a sistemului de burlane îl reprezintă ţeava de scurgere, prin care se scurge apa din ţeava de scurgere. Produsul oferit are un unghi de 63° şi Ø = 87 mm.
Mufă Mufă Ţevile de scurgere sunt conectate prin mufe. Executarea atentă a acestor piese face să nu existe riscul de scurgere în locul de îmbinare
Brăţară burlan Brăţară burlan Oferta noastră include două tipuri de cleme: care au orificii de montare pentru orice tip selectat de fixare şi care sunt dotate cu conector înfipt disponibil în patru lungimi standard: 120 mm, 160 mm si 200 mm.
Bratara burlan cu diblu Bratara burlan cu diblu Oferta noastră include două tipuri de cleme: care au orificii de montare pentru orice tip selectat de fixare şi care sunt dotate cu conector înfipt disponibil în patru lungimi standard: 120 mm, 160 mm si 200 mm.
Carlige jgheab Cârligele pentru burlane sunt piese esenţiale din sistemul de burlane. Calitatea şi rezistenţa acestora este decisivă în ceea ce priveşte durabilitatea sistemului şi funcţionarea corectă a acestuia. Oferta noastră include două tipuri de cârlige cu câteva variante de lungime ce permite selectarea soluţiei optime pentru tipul de suprafaţă şi pentru modul de construire al acoperişului: - cârlig pe caprior în versiunile 70 mm, 160 mm, 210 mm, 300 mm; - cârlig universal.
Carlige jgheab Carlige jgheab Cârligele pentru burlane sunt piese esenţiale din sistemul de burlane. Calitatea şi rezistenţa acestora este decisivă în ceea ce priveşte durabilitatea sistemului şi funcţionarea corectă a acestuia. Oferta noastră include două tipuri de cârlige cu câteva variante de lungime ce permite selectarea soluţiei optime pentru tipul de suprafaţă şi pentru modul de construire al acoperişului: - cârlig pe caprior în versiunile 70 mm, 160 mm, 210 mm, 300 mm; - cârlig universal.


Lista preturi Click AICI !
Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.